Yunan vizesi Yunanistan Vize İşlemleri

Yunan vizesi Yunanistan Vize İşlemleri Yunanistan vizesi ve Yunanistan vize başvurusu yapmanız için gerekli belgeler ve evrakları inceleyiniz. Yunanistan vize işlemleri için yantaraftaki bağlantıya tıklayabilirsiniz Yunanistan vizesi Yunanistan vize başvuru ücreti, Yunanistan vize ücreti 120 EURO‘dur. Yunanistan otel rezervasyonu, Yunanistan otelleri ve Yunanistan seyahatleriniz için Yunanistan Uçak bileti işlemlerinizi de vize işlemlerinizle beraber biz gerçekleştiriyoruz.
Yunan vizesi Yunanistan Vize İşlemleri
Yunanistan için 2 farklı vize türü vardır.

  • Turistik Vize
  • Yunanistan Ticari vize

Yunanistan vizesi

  1. İşverenler için Yunanistan Turist Vizesi,
  2. Çalışanlar için Yunanistan Turist vizesi,
  3. Adi Şirket sahipleri için Yunanistan Turist vizesi,
  4. Memurlar için Yunanistan Turistik vize,
  5. Emekliler için Yunanistan vizesi,
  6. Öğrenciler için Yunanistan Turistik vize işlemleri,
  7. Çalısmayanlar için Yunanistan Turist Vizesi
  8. İşverenler için Ticari Vize,
  9. Adi Şirket sahipleri için Yunanistan Ticari Vizesi,
  10. Çalışanlar için Yunan Ticari vizesi,

İşverenler için Yunanistan Ticari Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • Karşı taraftan fax yada mail olarak davetiye
  • Yunanistan ile Ticari faaliyette bulundugunuza dair belgeler
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Adi Sirket Sahipleri için Yunanistan Ticari Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • Karşı taraftan fax yada mail olarak davetiye
  • Yunanistan ile Ticari faaliyette bulundugunuza dair belgeler
  • İmza beyannamesi fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi yada oda kayit belgesi asli ve fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Çalışanlar için Yunanistan Ticari Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • Karşı taraftan fax yada mail olarak davetiye
  • Yunanistan ile Ticari faaliyette bulundugunuza dair belgeler
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İşe giriş bildirgesi
  • Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Vize işlemleri Vize işlemleri Vize başvurusu.

İşverenler için Yunanistan Turist Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Çalışanlar için Yunanistan Turist Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İşe giriş bildirgesi
  • Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Adi Sirket Sahipleri için Yunanistan Turist Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • İmza beyannamesi fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi yada oda kayit belgesi asli ve fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Memurlar için Yunanistan Turist Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • A4 kağıda gidiş amacını, hangi tarihler arası gidiceğini ve tüm masraflarının kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe.
  • Çalistigi Kurumdan Çalisma Yazisi
  • Çalistigi Kurmundan izin Dilekçesi
  • Son 3 aylık maaş bordrosu
  • Son dönemde içinde bakiye olan banka cüzlanı fotokopisi
  • Tapu ve Araba Ruhsatı fotokopisi
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Emekliler için Yunanistan Turist Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidiceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • Emeklilik cüzlanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  • Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Öğrenciler için Yunanistan Turist Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık biyometrik resim
  • Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidiceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • Yunanistandeki Akrabasindan faks yada mail olarak davetiye
  • Davetiyeyi gönderen kisinin Oturumu yada gecerli vizesinin Fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Ögrenci Belgesi Fotokopisi
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Ailesi Isveren yada Çalisan Ise,

  • Şirket Antetli kağıdına görevini, cocugunun gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten kaseli imzali dilekçe
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İşe giriş bildirgesi si
  • Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı

Ailesi Emekliler Ise:

  • Boş kağıda çocugunun isim soyadi, hangi tarihler arası gidiceğini ve tüm masraflarının kendi tarafından karşılacağını, adres, telefon ve cep telefonunun belirtildigi dilekçe
  • Emeklilik cüzlanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  • Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi

Çalısmayanlar için Yunanistan Turist Vizesi Evrakları:

  • Turkiye’ye dönüsünden Itibaren en az 6 aylik gecerli pasaport.
  • 2 Adet beyaz fon biyometrik resim.
  • A4 Kagida gidis amacini, hangi tarihler arasi gidilecegini, tüm masraflarin kendi tarafindan karsilacagini, adres ve telefonunu belirten dilekçe.
  • Tapu, Ruhsat Fotokopisi
  • Son dönemli icinde bakiye olan sahsi banka hesap cüzlani fotokopisi yada banka yazisi
  • Seyahat Saglik Sigortasi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu

Yunanistan Vizesi Konsolosluk bilgileri

Yunanistan Ankara Büyükelçiliği

Adres: Ziya Ur rahman Caddesi No: 9-11 Gaziosmanpasa / Ankara
Tel: (0312) 448 22 49 Fax: 0 312 446 31 91

Yunanistan İstanbul Baskonsolosluğu

Adres: Turnaci basi sokak No:32 Beyoglu / İstanbul
Tel: (0212) 393 82 90 Fax: (0212) 252 13 65

Yunanistan İzmir Baskonsolosluğu

Adres: Atatürk Caddesi No:366 / 1-A Alsancak / İzmir
Tel: (0232) 421 69 92 Fax: (0232) 463 33 93

Yunanistan Edirne Konsolosluğu
Adres: Kocasinan mah. 2. sokak No:13 Binevler / Edirne
Tel: (0284) 235 58 04 Fax: (0284) 235 58 64

7 Comments

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.