facebook'a ekle twitter'a ekle myspace'e ekle friendfeed'e ekle google bookmark'a ekle msn ekle rss abone ol

Kpss ve TUS Ertelendi!

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 26 Eylül 2010′da yapılacak ortaöğretim ve lisans mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı (TUS) erteledi.

Sınavların ertelenmesine, ”11 Temmuz 2010′da lisans mezunlarına yönelik yapılan KPSS’de sınav sorularının çalındığı ve kopya çekildiği” yönündeki iddialar nedeniyle kamuoyunda oluşan endişeleri giderilmesi neden gösterildi.

Bu çerçevede, 26 Eylülde ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için yapılacak 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavı ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek TUS ertelendi.

Yetkililer, bu sınavların ertelenmesi nedeniyle diğer sınavların düzenlenme ve başvuru tarihlerinde de değişiklik olacağını belirtti.

Konuya ilişkin resmi açıklamanın yarın yapılacağı bildirildi.

Kpss'yi Kazanmanın Adresi

Şu anda sınavların tarihi belli değildir. Sınavların tarihleri açıklandığı zaman sitemizden sizlere ileteceğiz.

2010-09-06 tarihinde
Kpss yazdı
kez okundu
Etiketler
: , , , ,

"Kpss ve TUS Ertelendi!" için 4 yorum yapılmış

  1. Kpss Öğrenme Psikolojisi 
Kpss Öğrenme Psikolojisi Ocak 15th, 2012 at 12:01

    55 bin sözü verildi 11 bin alindi peki ya geriye kalan 44 bin ne olacak…2011 kpss neden mağdur edildi?44binAtama…

  2. 2012 kpss sonuçları
2012 kpss sonuçları Şubat 4th, 2012 at 03:51

    atama bekleyen öğretmenler derin bir nefes alin kpss sistemi değişiyor

  3. 2012 kpss cevapları
2012 kpss cevapları Şubat 4th, 2012 at 03:51

    evet ins KPSS den atanırsak tamamdir

  4. 2012 kpss güncel bilgiler
2012 kpss güncel bilgiler Şubat 4th, 2012 at 04:52

    kpss kaldirilsin öğretmenler koşulsuz atansin!!!

Sizde konu hakkındaki görüşlerinizi belirtin. (Lütfen argo kullanmayın bu şekildeki yorumlar onaylanmamaktadır.)